Strateeg

Jij bent die ware ondernemer die in principe alles al zelf kan: van klanten binnenhalen tot strategische plannen maken en uitwerken, van offertes schrijven tot mensen aansturen. Jij kan het allemaal en trekt je handen niet terug om deze kennis door te geven aan jouw collega’s. Benieuwd naar wat jouw rol en verantwoordelijkheden zijn en naar de strategen die jou voor gingen?

Rol als strateeg

Als strateeg binnen VAMOS Support ben je verantwoordelijk voor het gehele acquisitieproces: van het werven van nieuwe klanten en het voeren van een intakegesprek tot het opstellen van een offerte. Zodra de offerte is geaccepteerd, komen de adviseurs en trainees van jouw team in beeld en plan je de vervolgstappen. Jij zorgt ervoor dat zij goed begeleid worden en je houdt toezicht op het projectmanagement. Is de opdracht volbracht? Dan sta jij klaar met een pakkende vervolgofferte. Wat de rol als strateeg verder inhoudt, daar vertelt Natascha je graag meer over.

De carrière van natascha

“In april 2020 ben ik als één van de vier leden toegetreden tot VAMOS Support. Mijn kracht ligt op het snijvlak van strategie en marketing. In mijn rol als strateeg mocht ik gelijk twee kanjers van trainees coachen: eerst Rose en daarna kwam Emma. Beide dames leerden supersnel en namen binnen no time de volledige verantwoordelijkheid over klanten voor hun rekening. Ze groeiden vloeiend door richting marketing- en communicatieadviseur.

Ik vind het schitterend om ze nu nog altijd bij te staan als coach in hun groei van adviseur richting strateeg. Waarbij Rose en Emma zelf hun eigen coaching skills aan het ontwikkelen zijn om andere trainees te coachen. Practice what you preach!”