WAt ga ik doen?

Als adviseur ga je andere mkb-bedrijven ondersteunen bij het opzetten van een ijzersterke financiële administratie en de inzichten uit data gebruiken om operationele processen te optimaliseren. Werkzaamheden die hierbij komen kijken zijn:

 • Analyseren van data en hierin kansen voor verbeteringen ontdekken.
 • Aanmoedigen van jouw projectteam bij de klant: jouw enthousiasme is aanstekelijk!
 • (Ondersteunen bij het) opstellen van SMART kwartaaldoelen.
 • (Ondersteunen bij het) maken van een haalbare en resultaatgerichte planning.
 • Monitoren en afwerken van de planning; jij weet dat structuur de basis is voor alles!
 • Onderhouden van klant contact.
 • Evalueren van kwartaaldoelen met de klant.
 • Meedenken met de strateeg om jouw team verder te laten groeien.

Ons Process team bestaat momenteel uit twee strategen, drie adviseurs en één trainee. Benieuwd naar de ervaring van Sanne (één van de adviseurs) die jou anderhalf jaar geleden voorging en met wie jij onder andere gaat samenwerken?

What’s in it for you?

Als adviseur bij VAMOS:

 • Doe je ervaring op, op het gebied van financiën, processen en IT.

 • Krijg je de kans om van collega’s te leren en tegelijkertijd zelf sturing te geven.

 • Werk je samen met een jong en enthousiast team.

 • Raak je gewend aan flexibele werktijden.

 • Heb je 26 vakantiedagen.

 • Beschik je over de vrijheid om een stukje van jezelf in opdrachten terug te laten komen (wij zijn hartstikke nieuwsgierig naar waar jouw kwaliteiten liggen).

 • Heb je er naast een toffe baan, een hele gezellige vriendenkring bij 😊.

“Bij VAMOS Support gooien we je graag in het diepe, onder begeleiding van je eigen coach natuurlijk, en het voordeel hiervan is dat je snel veel taken en verantwoordelijkheden krijgt en leert. Zo had ik binnen twee weken twee eigen opdrachten waarin ik ondersteunende taken uitvoerden op het gebied van administratie en financiën.

Na het leren kennen en het onder de knie krijgen van financiën droeg ik de uitvoerende taken over aan een interne medewerker en bevind ik mij nu in een meer adviserende rol. Ik help met de financiële grip en sturing van het bedrijf en geef aan waar de kansen op verbetering binnen het bedrijf zitten en pak dit op. De opdrachten van ons team bevatten vaak een combi van financiën en processen met alles wat daarbij komt kijken.
Een half jaar geleden ben ik begonnen aan een procesgericht project waarbij we de verpakkingsruimte van een tuinbouwbedrijf opnieuw indelen en automatiseren om de capaciteit te verhogen. Dit project voer ik samen met mijn coach Tom van begin tot eind uit. Van uitdenken van de processen en rekenen met data, naar contact met alle externe, tot de planning en aansturen van het project. Het is een heel gaaf project en hierin samenwerken met een andere supporter maakt het dat ik elke dag veel leer. Naast werken voor opdrachtgevers zijn er intern bij VAMOS Support natuurlijk ook processen, financiën, planningen, ect. Ook hiervoor voer ik taken uit en draag ik bij aan het verder bouwen aan VAMOS Support.” – Sanne 

Vlammend VAMOS

VAMOS Support helpt bij het formuleren én realiseren van ondernemersdromen van mkb-ondernemers. VAMOS Support bestaat uit vier teams die gezamenlijk zorgen voor toekomstbestendige strategieën, efficiënte processen, ijzersterke marketing en bevlogen personeel. Dit alles doen we steeds vanuit het strategische plan, om zo de droom daadwerkelijk te realiseren. VAMOS!

Hoe werken wij?

Onze cultuur

Voor jou is het belangrijk om te weten dat we binnen ons bedrijf van elkaar leren. Vandaar dat binnen het VAMOS mogelijk is om door te groeien, waarbij een trainee zich kan ontwikkelen tot adviseur en uiteindelijk zelfs tot strateeg.

En we kunnen er kort over zijn: zonder onze toppers komen we nergens! Daarom zetten we ze maar al te graag centraal. Hiervoor zoeken we natuurlijk wel the best of the best! Want, VAMOS Supporter ben je of je bent het niet.

Match jij met onze kernwaardes?

Is de vonk overgeslagen? Dit kan je verwachten!

Opsturen van cv en motivatie

Gaan met die banaan!

Kennismakings-gesprek

Het startschot!

Tweede gesprek

Voor het echie

Arbeidscontract tekenen

Het is officieel!

Waar wacht je nog op?!

Zie jij deze functie bij ons helemaal zitten? Laat om te beginnen onderaan deze pagina jouw cv en motivatie achter. Is iets nog niet helemaal duidelijk? Dan kun je natuurlijk altijd bij ons terecht voor eventuele vragen, wij helpen je graag.