Wat ga jij doen in deze rol?

Als Process Adviseur ga je verschillende opdrachtgevers helpen in datgene wat jij het beste kan; het verzorgen van een ijzersterke financiële administratie, inzichten uit data gebruiken voor verbeteringsvoorstellen en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Jij vormt een echte sparringpartner voor diverse mkb-bedrijven, door zowel strategisch als tactisch mee te denken, te adviseren én de werkzaamheden die hieruit voortvloeien uit te voeren.

Wanneer pas jij binnen ons team?

Ondanks verschillende teams hebben we één gemeenschappelijke: het adviseurschap zit in ons. Ons DNA omvat daadkracht, enthousiasme en gezond ondernemerschap, waarmee we streven naar optimale resultaten voor onze opdrachtgevers. We dagen onszelf uit en streven naar voortdurende ontwikkeling. Als Process Adviseur beschik je daarnaast over aanvullende eigenschappen, zoals een bedrijfskundige (opleidings)achtergrond en essentiële vaardigheden, zoals: cijfermatig inzicht, analytisch vermogen en de drive om anderen mee te nemen in verandering. Breng je nog niet de (praktijk)ervaring mee, maar zou je je dit allemaal willen leren? Ook dan kan jij zeker in ons team passen.

Of het lastig zal zijn?

Af en toe. Door het werken voor verschillende klanten is de functie als adviseur uitdagend en zal er zeker tijdens je de beginperiode veel (nieuwe) verantwoordelijkheid bij je komen te liggen. Het vereist goede project management met haalbare planningen, het snel kunnen schakelen met diverse partijen en daarnaast zal je te maken krijgen met uiteenlopende verwachtingen vanuit opdrachtgevers. En deze moet je managen. Natuurlijk krijg je vanuit VAMOS Support de handvatten, professionele begeleiding en ondersteuning vanuit je team en coach, maar het vergt ook initiatief vanuit jou om hier je weg in te gaan vinden. Maar als je dit kan, chapeau(!), want uitdagender dan dit, wordt het niet.

Hoe zal jouw werkdag/werkweek eruit zien?

Dat kan onwijs verschillen en is erg afhankelijk van de klantopdrachten. Jouw mede Process collega’s hebben opdrachten (gehad) zoals de leiding nemen in automatiseringsprojecten, het structureren van de financiële administratie, het standaardiseren van bedrijfsprocessen en het begeleiden van een systeemmigratie. Je mag uitgaan van 3 à 4 verschillende klantopdrachten gedurende de week (afhankelijk van de grootte van de opdracht), waarbij je vanaf de locatie van de klant werkzaamheden oppakt.

Wat staat er tegenover?

Niet onbelangrijk natuurlijk. Met jouw waardevolle bijdrage aan onze organisatie, mag jij het volgende van ons verwachten:

  • Marktconform salaris.

  • Samenwerken met een jong en enthousiast team.

  • Flexibele werktijden.

  • 26 vakantiedagen.

  • Mogelijkheid van een Fiets Lease Plan.

  • Beschik je over de vrijheid om een stukje van jezelf in opdrachten terug te laten komen (wij zijn hartstikke nieuwsgierig naar waar jouw kwaliteiten liggen).

  • Heb je er naast een toffe baan, een hele gezellige vriendenkring bij.

Hoe nu verder?

Er is nog zoveel meer dat we je kunnen en willen vertellen. Ben je enthousiast? Laat onderaan deze pagina jouw cv en motivatie achter. Wij nemen graag contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Is iets nog niet helemaal duidelijk? Dan kun je natuurlijk altijd bij ons terecht voor eventuele vragen, wij helpen je graag.

Is de vonk overgeslagen? Dit kan je verwachten!

Opsturen van cv en motivatie

Gaan met die banaan!

Kennismakings-gesprek

Het startschot!

Tweede gesprek

Voor het echie

Arbeidscontract tekenen

Het is officieel!

Vlammend VAMOS

Met onze aanstekelijke ambitie zijn we erop gebrand om mkb-bedrijven (5-100 medewerkers) te organiseren als een geoliede machine. VAMOS Support bestaat uit drie teams die gezamenlijk zorgen voor omzet groei, verbeterde prestaties en medewerkers die met plezier naar hun werk gaan. Dit alles doen we steeds vanuit het strategische plan, om zo die machine te laten draaien. VAMOS!

Onze cultuur

Voor jou is het belangrijk om te weten dat we binnen ons bedrijf van elkaar leren. Vandaar dat binnen het VAMOS mogelijk is om door te groeien, waarbij een trainee zich kan ontwikkelen tot adviseur en uiteindelijk zelfs tot strateeg.

En we kunnen er kort over zijn: zonder onze toppers komen we nergens! Daarom zetten we ze maar al te graag centraal. Hiervoor zoeken we natuurlijk wel the best of the best! Want, VAMOS Supporter ben je of je bent het niet.