Cultuur

In de volksmond wordt cultuur gezien als het tegenovergestelde van natuur. Het zal je niet verbazen, bij VAMOS Support niet. Wij zien dit juist als identiek van elkaar. Onze kernwaarden dragen we niet alleen uit, we zijn het ook. Simpel gezegd, VAMOS Supporter ben je of je bent het niet. Of je dezelfde bloedgroep hebt als wij? Dat weet je snel genoeg als jouw hart een sprongetje maakt bij het lezen van onze vier kernwaardes.

Dit zijn onze

kernwaardes

Gezelligheid tijdens én na werk

Werkplezier is voor ons plezier hebben in je werk, net zo goed als plezier hebben van je werk. Daarom treden we ook na werktijd in de gezelligheid sferen, van bedrijfsuitjes tot aan samen vlammen in de sportschool. Hard werken en nóg harder genieten.

Gaan met die banaan

Gas geven en gaan. Vastbijten in nieuwe dingen, soms fouten maken, maar daar weer keihard van leren. We wachten niet af als een kans zich voordoet, we grijpen deze met beide handen aan. Vooral durven doen, want we doen het samen.

Het net even anders doen dan de rest

Alles wat afwijkt van de norm valt op. Daarom wijken wij graag af. We zoeken altijd naar wat nieuws, fris, jongs, naar dat stapje extra. Naar datgene dat je kijkt en denkt: dat is gewoon écht VAMOS.

Open kaart spelen

Daar houden wij van. Naar onze klanten toe, maar ook zeker naar onze collega’s. Juist van deze feedback groeien we het hardst. We stappen naar elkaar toe als er iets is, vertellen ons verhaal en zeggen waar het op staat. En dat zonder te struikelen, want die drempel is er niet.

Onze Supporters, en daarmee onze cultuur, zijn ons succes. Daarom willen we, dag in dag uit, het beste in hen naar boven halen. Zonder alle clichés te noemen, willen we gewoon het meest kicke, jonge, out of the box denkende en vitale team zijn dat er is, zodat we met z’n allen elke dag kunnen vlammen. VAMOS!

Wat er allemaal aan vooraf ging…

Bij cultuur kan natuurlijk een stukje geschiedenis niet ontbreken. De geschiedenis van VAMOS komt volledig samen in de gedachte “alleen kom je ver, maar samen kom je verder.” Zo kwam, aan het begin van 2020, een groep young professionals samen met het idee van een uniek samenwerkingsconcept tussen trainees, adviseurs en strategen. Op 1 april 2020 vatte VAMOS Support officieel vlam – een vlam die niet meer is gedoofd. Want door het enthousiasme van de buitenwereld groeide de start-up als kool. Ondertussen heeft deze samenwerking sinds 1 januari 2021 een officiële vorm gekregen, namelijk de coöperatieve VAMOS Support.

Work hard, play harder

Bij VAMOS Support weet je dus wat je aan elkaar hebt en heb je ook wat aan elkaar. We zijn transparant en eerlijk over wat we doen, hoe we het doen en waarom we het doen. We sparren met elkaar, lachen met elkaar en dansen met elkaar. We werken hard en genieten nóg harder. Nu je weet wie wij zijn, zijn we benieuwd naar jou! Is de vonk al overgeslagen?

VAMOS Support is een Great Place to Work®

Bij VAMOS Support doen we het graag net even anders dan de rest. En dat wordt gewaardeerd! VAMOS Support is namelijk gecertificeerd als ‘Great Place To Work’.

Great Place To Work richt zich op het creëren van een cultuur van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. De certificering is volledig gebaseerd op de stem van medewerkers en komt tot stand door een uitgebreid onderzoek. Het onderzoeksresultaat binnen onze organisatie? 92% van onze Supporters, oftewel collega’s, is het ermee eens: VAMOS Support is een geweldige werkplek!

Saamhorigheid blijkt een ware uitblinker. Iedere Support zegt zichzelf te kunnen zijn en te kunnen rekenen op elkaar. Vertrouwen en plezier vormen de basis voor betere individuele prestaties, teamprestaties en bedrijfsresultaten. Groei en innovatie volgen dan vanzelf.