Home/Werkzaamheden van team Process

Dagelijkse werkzaamheden

Benieuwd waar team Process zich dagelijks mee bezig houdt? Read on!

Menu

Verantwoordelijkheden van
Strateeg Thijs

“Ik help ondernemers grip te krijgen op hun bedrijfsprocessen. Door processen te optimaliseren en te digitaliseren, maken we het leven van werkgever én werknemer een stukje makkelijker. Mijn rol hierin is het vertalen van behoeften van de business naar een passende digitale oplossing. Daarnaast maak ik zelf maatwerk applicaties waarmee we kunnen digitaliseren zonder dat je je werkwijze hoeft aan te passen. Binnen VAMOS Support ben ik verantwoordelijk voor de financiën en voor het optimaliseren van processen en help ik adviseurs en trainees om zich te ontwikkelen naar de volgende stap.”

Process werkzaamheden

Als team Process zorgen wij voor een ijzersterke financiële administratie, digitalisering en procesoptimalisatie. De bijbehorende werkzaamheden kort samengevat:

  • Analyseren van bedrijfsprocessen.

  • Efficiënter inrichten van IT-systemen.

  • Optimaliseren van processen.

  • Structureren van administratie.

  • Opstellen en bijhouden van (financiële en operationele) KPI’s.

Dag van Adviseur Sanne

“Ik werk voor meerdere opdrachtgevers met uiteenlopende opdrachten waardoor elke dag anders is. Ik begin mijn dag bijvoorbeeld bij een van mijn opdrachtgevers op locatie voor een projectoverleg. Hieruit komen verschillende actiepunten die ik ga opvolgen en betrek hierbij de mensen die nodig zijn. In de middag analyseer ik de financiële cijfers van een andere opdrachtgever om voor te bereiden op de vergadering van de volgende dag.”

Ervaring van Trainee Stijn

"Als Process trainee ben ik verantwoordelijk voor de crediteuren- en debiteurenadministratie van verschillende bedrijven. Het bijhouden van de administratieve processen voor een bedrijf doe ik met veel plezier. Door theorie van mijn studie toe te passen in de praktijk blijf ik mezelf ontwikkelen!”"

Ontwikkelen binnen ons team

Binnen VAMOS Support werken we met verschillende rollen; trainee, adviseur en strateeg. Ieder niveau kent andere taken en verantwoordelijkheden. Maar wanneer ben je nu trainee, adviseur of strateeg en wat moet je dan precies kunnen om door te kunnen groeien?

Read on!