Dagelijkse werkzaamheden

Soms lijkt het alsof eenvoudig werk onnodig complex en tijdrovend is. We analyseren cijfermatige processen en sporen de lekken in bedrijfsresultaten op. Het verkrijgen van inzicht is ons startpunt. Benieuwd waar team Process zich dagelijks mee bezig houdt? Read on!

Process werkzaamheden

Team Process verbetert bedrijfsprestaties. Wij zorgen voor een ijzersterke financiële administratie, digitalisering en procesoptimalisatie. De bijbehorende werkzaamheden kort samengevat:

  • Analyseren van bedrijfsprocessen.

  • Efficiënter inrichten van IT-systemen.

  • Optimaliseren van processen.

  • Structureren van administratie.

  • Opstellen en bijhouden van (financiële en operationele) KPI’s.

En dit doen we op onze geheel eigen-wijze VAMOS manier. Professioneel en niet gebonden aan specifieke leveranciers of bouwers. We zoeken precies de oplossing die bij de behoefte en fase van onze opdrachtgever past.

Dag van Adviseur Sanne

“Ik werk voor meerdere opdrachtgevers met uiteenlopende opdrachten waardoor elke dag anders is. Ik begin mijn dag bijvoorbeeld bij een van mijn opdrachtgevers op locatie voor een projectoverleg. Hieruit komen verschillende actiepunten die ik ga opvolgen en betrek hierbij de mensen die nodig zijn. In de middag analyseer ik de financiële cijfers van een andere opdrachtgever om voor te bereiden op de vergadering van de volgende dag.”

Ervaring van Trainee Stijn

"Als Process trainee ben ik verantwoordelijk voor de crediteuren- en debiteurenadministratie van verschillende bedrijven. Het bijhouden van de administratieve processen voor een bedrijf doe ik met veel plezier. Door theorie van mijn studie toe te passen in de praktijk blijf ik mezelf ontwikkelen!”"

Ontwikkelen binnen ons team

Binnen VAMOS Support werken we met verschillende rollen; trainee, adviseur en strateeg. Ieder niveau kent andere taken en verantwoordelijkheden. Maar wanneer ben je nu trainee, adviseur of strateeg en wat moet je dan precies kunnen om door te kunnen groeien?