Dagelijkse werkzaamheden

Een organisatie is zo sterk als de mensen die er werken. Wij zorgen dat de werkgever de juiste investeringen doet in zijn medewerkers. Benieuwd waar team People zich dagelijks mee bezig houdt? Read on!

Dag van Adviseur Rhodé

“Op dinsdag werk ik als interim hr-adviseur bij een van mijn opdrachtgevers op locatie. Ik start de dag met het structureren van het onboardingproces, zoals het opstellen van een inwerkprogramma en een kennismakingspowerpoint. In de middag update ik het personeelshandboek. Tussendoor heb ik verschillende gesprekken met medewerkers om te peilen hoe het gaat en zorg ik voor de verslaglegging en opvolging van deze gesprekken. Dit alles met één doel: gelukkige en productieve medewerkers creëren en behouden.”

People werkzaamheden

Als team People zorgen wij voor bevlogen medewerkers.

We starten altijd met een medewerkers tevredenheidsonderzoek en bepalen op basis van de resultaten de relevante thema’s. De bijbehorende werkzaamheden kort samengevat:

  • Structureren, inplannen, uitvoeren en opvolgen van ontwikkelingsgesprekken.

  • Zorgen dat medewerkers zich welkom, gehoord, begrepen en betrokken voelen bij de organisatie.

  • Opstellen en up-to-date houden van het personeelshandboek.

  • Analyseren van de organisatiecultuur en kernwaarden.

  • Opstellen en uitvoeren van het pre- en onboardingsprogramma.

  • Versimpelen en visualiseren van het arbeidscontract.

Verantwoordelijk-
heden van Strateeg
Dennis

“Binnen het People team ben ik verantwoordelijk voor onze medewerkers en behoudt van onze cultuur. Onze doelstelling is ‘het zorgen voor bevlogen medewerkers’. Bevlogen medewerkers halen voldoening uit hun werk en doen dit met plezier. Vaak zijn zij productiever, assertiever, betrokken bij de organisatie en gezonder, hierdoor is de kans op verzuim laag.

Wij starten met een HR analyse wat resulteert in een aantal aanbevelingen die een positieve bijdrage leveren aan onze doelstelling. Denk hierbij aan: het opstellen van een personeelshandboek en functieprofielen. Het opvolgen van medewerkers door structuur aan te brengen en aandacht te geven door maand, kwartaal of halfjaar gesprekken te voeren.

Dit zijn vraagstukken waar onze adviseurs iedere dag mee bezig zijn. En elke keer weer een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van bevlogen medewerkers bij onze opdrachtgevers. Geweldig te zien hoe bevlogen zij dit iedere dag weer beetpakken.”

Ontwikkelen binnen ons team

Binnen VAMOS Support werken we met verschillende rollen; trainee, adviseur en strateeg. Ieder niveau kent andere taken en verantwoordelijkheden. Maar wanneer ben je nu trainee, adviseur of strateeg en wat moet je dan precies kunnen om door te kunnen groeien?