Dagelijkse werkzaamheden

Wij geloven dat effectieve marketing de sleutel is tot succes. Met creatieve product-marktcombinaties, onderscheidend vermogen en authentieke verhalen blijven onze opdrachtgevers de concurrentie voor en verhogen we de klantwaarde. Benieuwd waar team Marketing zich dagelijks mee bezig houdt? Read on!

Dag van Adviseur Emma

“Ik werk samen met mkb-ondernemers uit diverse branches om al hun marketingdromen waar te maken. Ik start de dag bij een opdrachtgever op locatie om de voortgang van het marketing- en communicatieplan en nieuwe ideeën te bespreken. Na de lunch schrijf ik een nieuwsitem, social media post of blogbericht voor een andere opdrachtgever. Als laatste voer ik een aantal wijzigingen in de website door, plan de te versturen nieuwsbrieven in en controleer de social media berichten die morgen online komen. Het werk als Marketing adviseur is heel afwisselend en uitdagend!”

Marketing werkzaamheden

Als team Marketing zorgen wij voor omzetgroei, meer naamsbekendheid, meer klanten en het vergroten van het werkgeversmerk. De bijbehorende werkzaamheden kort samengevat:

  • Opstellen van strategisch marketing- en communicatieplan.

  • Unieke promotionele acties bedenken en uitvoeren.

  • Customer journey opstellen en verbeteringen daarin doorvoeren.

  • Bijhouden en optimaliseren van social media kanalen.

  • Nieuwsartikelen en persberichten schrijven en plaatsen.

  • Funnels opstellen en nieuwsbrieven versturen.

  • Creëren van het werkgeversmerk.

  • Verhogen van klanttevredenheid.

Verantwoordelijk-
heden van Strateeg Natascha

“Als lid, strateeg en coach is geen enkele dag hetzelfde. Ik vind het heel fijn om samen met mijn ambitieuze collega’s de toekomstige (marketing)strategie van bedrijven uit te stippelen. Het is pas echt een feestje als we daarna het vertrouwen krijgen om de plannen daadwerkelijk te realiseren.”

Ervaring van Trainee Tess

"Als Marketing trainee ondersteun ik de adviseurs en strategen in uitvoerende werkzaamheden. Zo maak ik onder andere social media berichten, schrijf ik blogs en werk ik aan websites voor verschillende opdrachtgevers. Leuk om zo naast mijn opleiding ervaring in de praktijk op te doen! Het samenwerken met een jong, creatief en enthousiast team, waarbij hardwerken goed gecombineerd wordt met gezelligheid, bevalt mij erg goed."

Ontwikkelen binnen ons team

Binnen VAMOS Support werken we met verschillende rollen; trainee, adviseur en strateeg. Ieder niveau kent andere taken en verantwoordelijkheden. Maar wanneer ben je nu trainee, adviseur of strateeg en wat moet je dan precies kunnen om door te kunnen groeien?