Home/Werkzaamheden van team Marketing

Dagelijkse werkzaamheden

Benieuwd waar team Marketing zich dagelijks mee bezig houdt? Read on!

Menu

Dag van Adviseur Emma

“Ik werk samen met mkb-ondernemers uit diverse branches om al hun marketingdromen waar te maken. Ik start de dag bij een opdrachtgever op locatie om de voortgang van het marketing- en communicatieplan en nieuwe ideeën te bespreken. Na de lunch schrijf ik een nieuwsitem, social media post of blogbericht voor een andere opdrachtgever. Als laatste voer ik een aantal wijzigingen in de website door, plan de te versturen nieuwsbrieven in en controleer de social media berichten die morgen online komen. Het werk als Marketing adviseur is heel afwisselend en uitdagend!”

Marketing werkzaamheden

Als team Marketing zorgen wij voor meer naamsbekendheid, meer klanten en het vergroten van het werkgeversmerk. De bijbehorende werkzaamheden kort samengevat:

  • Opstellen van strategisch marketing- en communicatieplan.

  • Unieke promotionele acties bedenken en uitvoeren.

  • Customer journey opstellen en verbeteringen daarin doorvoeren.

  • Bijhouden en optimaliseren van social kanalen.

  • Nieuwsartikelen en persberichten schrijven en plaatsen.

  • Funnels opstellen en nieuwsbrieven versturen.

  • Creëren van het werkgeversmerk.

Verantwoordelijk-
heden van Strateeg Niek

“Samen met dit ijzersterke marketingteam werk ik aan en voor mooie klanten. Ik zet merken op de kaart en bekijk hoe we de juiste doelgroep aanspreken. Ook ben ik dagelijks bezig met het binnen halen van nieuwe opdrachten. Daarnaast coach ik in mijn rol als strateeg een van de Marketing adviseurs. Het is gaaf om samen naar doelen toe te werken en nog veel mooier om samen doelen te behalen”.

Ervaring van Trainee Tess

"Als Marketing trainee ondersteun ik de adviseurs en strategen in uitvoerende werkzaamheden. Zo maak ik onder andere social media berichten, schrijf ik blogs en werk ik aan websites voor verschillende opdrachtgevers. Leuk om zo naast mijn opleiding ervaring in de praktijk op te doen! Het samenwerken met een jong, creatief en enthousiast team, waarbij hardwerken goed gecombineerd wordt met gezelligheid, bevalt mij erg goed."

Ontwikkelen binnen ons team

Binnen VAMOS Support werken we met verschillende rollen; trainee, adviseur en strateeg. Ieder niveau kent andere taken en verantwoordelijkheden. Maar wanneer ben je nu trainee, adviseur of strateeg en wat moet je dan precies kunnen om door te kunnen groeien?

Read on!