Doorgroeien zoals Rose?

“Ik ben begonnen als Marketing trainee, waardoor ik uiterst kon genieten van mijn vrijheid, maar tegelijkertijd enorm veel waardevolle ervaring opdeed door op de achtergrond mee te kijken met de strateeg. Hierdoor groeide ik al snel door in de rol van adviseur. In een half jaar tijd had ik namelijk de uitvoerende taken onder de knie en was het tijd om meer op de voorgrond te treden. De strateeg is in dat geval nog steeds verantwoordelijk voor de projecten, maar ik pak steeds vaker het klantcontact op, geef meer advies, schrijf strategische jaarplannen en zorg dat deze uitgevoerd worden.

Nu, 2 jaar later, ben ik voor meer dan 10 opdrachtgevers het aanspreekpunt voor hun marketingwerkzaamheden. Ik spar samen met de strateeg over de loop van het project en ik zorg dat uitvoerende werkzaamheden in samenwerking met een trainee worden opgepakt. Ik groei dus steeds meer in de rol van strateeg, waardoor ik steeds meer van waarde ben.” – Rose Baremans

What’s in it for you?

Als Supporter bij VAMOS:

  • Doe je ervaring op in jouw vakgebied.

  • Krijg je de kans om van collega’s te leren en tegelijkertijd zelf sturing te geven.

  • Werk je samen met een jong en enthousiast team.

  • Raak je gewend aan flexibele werktijden.

  • Heb je 26 vakantiedagen.

  • Beschik je over de vrijheid om een stukje van jezelf in opdrachten terug te laten komen (wij zijn hartstikke nieuwsgierig naar waar jouw kwaliteiten liggen).

  • Heb je er naast een toffe baan, een hele gezellige vriendenkring bij 😊.

Vlammend VAMOS

VAMOS Support helpt bij het formuleren én realiseren van ondernemersdromen van mkb-ondernemers. VAMOS Support bestaat uit vier teams die gezamenlijk zorgen voor toekomstbestendige strategieën, efficiënte processen, ijzersterke marketing en bevlogen personeel. Dit alles doen we steeds vanuit het strategische plan, om zo de droom daadwerkelijk te realiseren. VAMOS!

Hoe werken wij?

Onze cultuur

Voor jou is het belangrijk om te weten dat we binnen ons bedrijf van elkaar leren. Vandaar dat binnen het VAMOS mogelijk is om door te groeien, waarbij een trainee zich kan ontwikkelen tot adviseur en uiteindelijk zelfs tot strateeg.

En we kunnen er kort over zijn: zonder onze toppers komen we nergens! Daarom zetten we ze maar al te graag centraal. Hiervoor zoeken we natuurlijk wel the best of the best! Want, VAMOS Supporter ben je of je bent het niet.

Match jij met onze kernwaardes?

Is de vonk overgeslagen? Dit kan je verwachten!

Opsturen van cv en motivatie

Gaan met die banaan!

Kennismakings-gesprek

Het startschot!

Tweede gesprek

Voor het echie

Arbeidscontract tekenen

Het is officieel!

Waar wacht je nog op?!

Zie jij deze functie bij ons helemaal zitten? Laat om te beginnen onderaan deze pagina jouw cv en motivatie achter. Is iets nog niet helemaal duidelijk? Dan kun je natuurlijk altijd bij ons terecht voor eventuele vragen, wij helpen je graag.