Zo ziet de dag van adviseur Rhodé eruit

“Op dinsdag werk ik als interim hr-adviseur bij een van mijn opdrachtgevers op locatie. Ik start de dag met het structureren van het onboardingproces, zoals het opstellen van een inwerkprogramma en een kennismakingspowerpoint. In de middag update ik het personeelshandboek. Tussendoor heb ik verschillende gesprekken met medewerkers om te peilen hoe het gaat en zorg ik voor de verslaglegging en opvolging van deze gesprekken. Dit alles met één doel: gelukkige en productieve medewerkers creëren en behouden.”Rhodé

What’s in it for you?

Als Supporter bij VAMOS:

  • Doe je ervaring op in jouw vakgebied.

  • Krijg je de kans om van collega’s te leren en tegelijkertijd zelf sturing te geven.

  • Werk je samen met een jong en enthousiast team.

  • Raak je gewend aan flexibele werktijden.

  • Heb je 26 vakantiedagen.

  • Beschik je over de vrijheid om een stukje van jezelf in opdrachten terug te laten komen (wij zijn hartstikke nieuwsgierig naar waar jouw kwaliteiten liggen).

  • Heb je er naast een toffe baan, een hele gezellige vriendenkring bij 😊.

Hoe nu verder?

Er is nog zoveel meer dat we je kunnen en willen vertellen. Ben je enthousiast? Laat onderaan deze pagina jouw cv en motivatie achter. Wij nemen graag contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Is iets nog niet helemaal duidelijk? Dan kun je natuurlijk altijd bij ons terecht voor eventuele vragen, wij helpen je graag.

Is de vonk overgeslagen? Dit kan je verwachten!

Opsturen van cv en motivatie

Gaan met die banaan!

Kennismakings-gesprek

Het startschot!

Tweede gesprek

Voor het echie

Arbeidscontract tekenen

Het is officieel!

Vlammend VAMOS

Met onze aanstekelijke ambitie zijn we erop gebrand om mkb-bedrijven (5-100 medewerkers) te organiseren als een geoliede machine. VAMOS Support bestaat uit drie teams die gezamenlijk zorgen voor omzet groei, verbeterde prestaties en medewerkers die met plezier naar hun werk gaan. Dit alles doen we steeds vanuit het strategische plan, om zo die machine te laten draaien. VAMOS!

Onze cultuur

Voor jou is het belangrijk om te weten dat we binnen ons bedrijf van elkaar leren. Vandaar dat binnen het VAMOS mogelijk is om door te groeien, waarbij een trainee zich kan ontwikkelen tot adviseur en uiteindelijk zelfs tot strateeg.

En we kunnen er kort over zijn: zonder onze toppers komen we nergens! Daarom zetten we ze maar al te graag centraal. Hiervoor zoeken we natuurlijk wel the best of the best! Want, VAMOS Supporter ben je of je bent het niet.