Doorgroeien
Als jonge, eigenwijze start-up leren we nog elke dag en willen we onszelf continu blijven ontwikkelen. We leren door kansen aan te gaan, grofweg te durven doen, maar bovenal leren we vooral van elkaar. Met die gedachte is onze structuur met strategen, adviseurs en trainees ontstaan. Door rollen op verschillende niveaus te hebben, kun je als trainee leren van een strateeg, en kan een adviseur leren hoe je een trainee coacht. Hoe het precies zit, leggen we je uit.
Doorgroeien
worden we beter
Elke dag willen we onszelf een stukje beter maken. We zetten een stip aan de horizon en werken daar vervolgens naar toe. Binnen de niveaus bieden we onze Supporters mogelijkheden om kennis en ervaring op te doen binnen hun vakgebied en creëren we doorgroeimogelijkheden door tijd te steken in jezelf en door te leren van elkaar. Net als de harde schaterlach van Rhodé, werkt onze groeidrive namelijk aanstekelijk. Zodoende zijn er drie verschillende niveaus waar je kunt instappen: trainee, adviseur en strateeg. Maar hoe werkt dit dan precies binnen de organisatie?
Jouw ontwikkelpad
Ieder niveau kent andere taken en verantwoordelijkheden. De basis begint bij de trainee en door onder andere meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid kun je doorgroeien tot adviseur of zelfs strateeg. Dit doorgroeien wordt bereikt door onderlinge coaching. We dagen namelijk al onze Supporters uit om een coachende rol op te nemen en andere Supporters onder hun hoede te nemen. Het zal vaker voorkomen dat strategen de adviseurs in hun team coachen en de adviseurs weer de trainees, maar vice-versa kan dit net zo goed! Wij geloven immers dat niemand ooit is uitgegroeid.
De onderlinge coaching binnen de verschillende niveaus uit zich in korte lijnen, feedback geven en ontvangen, opstellen van persoonlijke doelen en de voortgang hiervan monitoren zodat Supporters daadwerkelijk kunnen doorgroeien. Okay, tot zo ver duidelijk. Maar wanneer ben je nu trainee, adviseur of strateeg en wat moet je dan precies kunnen om door te kunnen groeien? Read on.